HJEM        Supply Chain Management       Life Cycle Cost Analysis       Activity Based Costing      Produkter     

  Seneste nyheder

  • Læs mere om de nye regneark indeholdende værktøj til LCC samt caseøvelser.

 Læs mere

  • Arrangere du teambuilding? Kunne du tænke dig at give dine klienter en personlig DVD med video fra kurset? 

  Velkommen til Black Diamond Consulting

Black Diamond Consulting er mere end blot dit gennemsnitlige konsulent firma. Vores mål er at give din organisation drivkræften til at håndtere fremtidens udfordringer. Nøglen til forandringsparathed ligger altid hos ledelsesgruppen - findes engagementet ikke her, findes det ikke i organisationen. Det er ikke nok at tale om strategi og forandringsparathed. Ledelsesgruppen skal VÆRE strategien! Ingen undtagelser.

Så...

Har jeres virksomhed behov for et nyt perspektiv? Arbejder I på jeres kommende strategiplan? Hvorfor så ikke evaluere strategiplanen i krævende omgivelser der tvinger til omtanke? Bjergene er et ideelt sted til reflektion og nytænkning - og bringer ny mening til begrebet risikostyring. I vil finde fred og ro - ingen mobiltelefoner her! Vores konsulenter er erfarne bjergbestigere, og kombineret med en akademisk uddannelse i strategi og ressourcestyring, kan vi tage med jer hele vejen.

  Mont Blanc 2006

Denne sommer, tager Kasper Kampmann Hoppe igen til  Mont Blanc i Frankrig for at bestige bjerget for fjerde gang. Vi tilbyder virksomheder en enestående chance for at få fotograferet deres flag eller logo på toppen af Mont Blanc. Hvis du distancere dig fra dine konkurrenter, skal der bruges ekstreme metoder - men lad os håndtere risikoen!

ReaMore

Copyright ® 2006 Black Diamond.dk

 

 

 

 

Home          About Us         Support        Services         Contacts         Help          FAQ